Nagy ezoterikus bullshit gyűjtemény

jovendomondo.jpg

Már az új év második havában járunk, több mint hét nappal a megújulást hozó, pozitív energiákat magában hordozó újhold után. A csillagok együttállása most (is) kedvez annak, hogy megtegyük azokat a lépéseket, amelyek révén eljuthatunk oda, ahová valahol mélyen mindig is menni akartunk, és igaz vágyaink kézzelfogható valósággá váljanak. De jó is lenne tudni, hogy: mégis konkrétan mi a manót kellene tennünk ehhez.

Ki-ki a maga világfelfogása szerint kutatja, keresi a választ, akár asztrológusok, jövőbelátók, tisztánlátók, kineziológusok és más hasonló területen tevékenykedők bevonásával. Én magam és számos hölgyismerősöm is megfordult már néhány kétes megítélésű szakembernél, ennek kapcsán most összegyűjtöttem, mi mindent hallottam. Talán egy-kettő neked is ismerős lesz belőle.

  1.  Ez a probléma a gyerekkorodra nyúlik vissza.
  2. A párkapcsolati problémáid abból adódnak, hogy gyerekkorodban nem kaptál elég szeretetet. Koncentrálj! Érezd hát, ahogy körülvesz a szeretet!
  3. Az, hogy nem úgy történt, ahogy vártad azért van, mert volt egy ilyen forgatókönyv is, csak aztán te mélyen magadban másképp döntöttél és ezért másképp lett.
  4. Azért van ennyi problémád, nehézséged, mert rontást tettek rád. A rontás levétele azonban igen kockázatos beavatkozás, 30 ezer lesz.
  5. A kapcsolatod ezzel a személlyel előző életedre nyúlik vissza. Volt valamilyen kapcsolatotok.
  6. Magad választottad ezt a sorsot, családot még születésed előtt.
  7. Meg fogod tudni, hogy mit kell tenned, amint itt lesz ideje. Akkor minden világos lesz számodra.

Nesze semmi, fogd meg jól! Ezzel persze egyáltalán nem azt szeretném mondani, hogy minden asztrológus, kineziológus és hasonló tanácsadó kuruzsló, hisz nem is ismerem az összeset. És ki tudja, lehet, hogy neked pont egy ilyen ember segít majd megtalálni az utad, világít rá arra, hogy mit is kell tenned konkrétan. Csupán arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy ha tanácsot kérsz, akárkitől, gondold át, mit is kaptál valójában. Hasznos volt-e számodra, tudsz-e azonosulni a hallottakkal vagy sem? Nem minden igaz, ami annak hangzik, és attól, hogy az illető az egyik ismerősödnek segített, egyáltalán nem biztos, hogy neked is tud.

 Óvakodj a kuruzslóktól, többet ésszel, mint készpénzzel!